Lad os hjælpe med lægning af trægulv

Få det gulv, du drømmer om

Drømmer du om et trægulv eller trænger dit gamle gulv til en udskiftning? Vi har mange års erfaring med lægning af trægulv og står klar til at give dig det gulv, du drømmer om.

Med vores placering i Hørve kommer vi hurtigt rundt i hele Odsherred. Vi har desuden under en times transport til både Holbæk, Sorø og Roskilde – selvom vi selvfølgelig med glæde kører længere om nødvendigt.

Fordelene ved trægulv

Et trægulv har mange fordele sammenlignet med gulve af andre materialer. Det er et utroligt stærkt materiale, der kan holde i mange år, og så kan det endda hjælpe med at regulere dit indeklima.

Udover disse praktiske ting er et nyt trægulv også et utroligt smukt valg, og vi kan varmt anbefale det til alle, der ønsker en følelse af varme og natur i deres hjem.

Endelig er træ en af vores mest miljøvenlige ressourcer, selvom nogen træsorter selvfølgelig er mere miljøvenlige end andre. Men bare rolig. Her hos Højbjerg Tømrer har vi stort fokus på bæredygtigheden ved lægning af gulv, og vi står altid klar til at guide dig, uanset om du ønsker bambusgulve eller en mere danskfokuseret løsning.

Hør mere om lægning af trægulv

Vil du vide mere om lægning af trægulv? Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller give dig et billigt og uforpligtende tilbud på en gulvlægning, skræddersyet til dine ønsker – og dine gulve.

Kontakt os derfor allerede i dag – så nyder du snart synet af dit nye gulv.

indhent et tilbud

Kontakt os i dag og modtag
​et uforpligtende tilbud

Vi udfører det tømrerarbejde du står og har brug for hjælp til. Send os din opgave allerede i dag.

Eller send din opgave til os på mail:

info@hoejbjerg-toemrer.dk

er du interesseret?

Kontakt os og modtag et ​uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: (+45) 8171 1077

eller skriv en mail til info@hoejbjerg-toemrer.dk

Højbjerg Tømrer

Vallekildevej 110 4534 Hørve

CVR-nummer: 20630744

Læs vores cookiepolitik

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode ved renovering, nybyggeri og instandsættelse. Kontakt os i dag for kompetent tømrerservice og rådgivning.

© 2023 Højbjerg Tømrer. Alle rettigheder forbeholdes.