Udskiftning af vinduer og døre – en investering i dit hus

Forøg værdien i dit hus

Hvorfor egentlig få en udskiftning af vinduer? Ja, det er der faktisk mange grunde til.

Dine vinduer og døre påvirker dit indeklima og er med til at holde på varmen. Dårligt isolerede vinduer, betyder større varmeregning. Dine vinduer har også en enorm effekt på udseendet af huset, og en udskiftning af gamle og slidte vinduer samt døre kan få huset til at se mange år nyere ud.

Dette betyder ikke blot, at dit hus bliver flottere at se på, men også at du har øget hele dets salgsværdi. Ja, faktisk har en simpel udskiftning af døre og vinduer faktisk en af de højeste investeringsafkast af alle husforbedringer.

Hvis du ønsker at høre mere, så bare giv os et opkald. Vores beliggenhed i Odsherred giver os nem adgang til både Holbæk, Roskilde og Sorø, men vi kører med glæde også længere end dette.

Spar på energiregningen

Ønsker du en lavere energiregning? Jamen, så udskift vinduerne. Nye vinduer og døre skaber nemlig ofte en markant bedre isolation, hvilket har en mærkbar effekt på energiregningen. Hvis dit hus har meget gamle vinduer, kan en udskiftning af vinduer derfor ofte tjenes ind på forbløffende kort tid.

Og så har du ovenikøbet nogle flotte nye vinduer at se på i mellemtiden.

Tid til udskiftning af vinduer? Ring i dag!

Er det tid til udskiftning af vinduer? Vi kan hjælpe! Vi er altid klar på at komme med et billigt og uforpligtende tilbud. Bare giv os et opkald, så kommer vi ud og tager os en snak om dine ønsker og behov. Og hvis du bare har et par spørgsmål, så står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe med dem.

indhent et tilbud

Kontakt os i dag og modtag
​et uforpligtende tilbud

Vi udfører det tømrerarbejde du står og har brug for hjælp til. Send os din opgave allerede i dag.

Eller send din opgave til os på mail:

info@hoejbjerg-toemrer.dk

er du interesseret?

Kontakt os og modtag et ​uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: (+45) 8171 1077

eller skriv en mail til info@hoejbjerg-toemrer.dk

Højbjerg Tømrer

Vallekildevej 110 4534 Hørve

CVR-nummer: 20630744

Læs vores cookiepolitik

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode ved renovering, nybyggeri og instandsættelse. Kontakt os i dag for kompetent tømrerservice og rådgivning.

© 2023 Højbjerg Tømrer. Alle rettigheder forbeholdes.