Få et resultat med en professionel montering af køkken

Hvorfor få professionel hjælp?

Har du fundet dit nye drømmekøkken? Mangler du blot at få det monteret? Så kan vi hjælpe dig!

Desværre kan en dårlig montering af køkken ødelægge hele resultatet og blive frygteligt dyrt at fikse. Vi anbefaler derfor, at du hyrer en professionel og erfaren tømrer for at være sikker på et smukt resultat – og her hos Højbjerg Tømrer i Odsherred får du mere end 25 års erfaring.

Vores placering i Hørve giver os nem adgang til både Sorø, Holbæk og Roskilde, men vi kører med glæde også længere om nødvendigt. Giv os derfor et opkald, uanset om du ønsker en delvist eller komplet montering af køkken. Og bare rolig. Det er ofte både billigere og hurtigere, end du tror.

God kommunikation hele vejen

Hvis der er én ting, der kan gå galt med en montering af køkken, er det kommunikationen.

En tømrer, der har misforstået, hvad kunden vil have, kan stadig lave et smukt stykke arbejde, men det er desværre ikke præcis, hvad kunden ønskede sig.

Derfor sørger vi altid for en god dialog fra den første samtale til slutningen af projektet. Så kommer dit drømmekøkken nemlig til at se ud, som du vil have det. Og vi er kun tilfredse, hvis du er det.

Kontakt os og hør mere om montering af køkken

Vi har mange års erfaring med bl.a. montering af køkken og sikrer at din drømmekøkken bliver præcis, som du drømmer om. Kontakt os derfor allerede i dag med en beskrivelse af opgaven – så kommer vi med et billigt og uforpligtende tilbud på en delvis eller komplet køkkenmontering.

indhent et tilbud

Kontakt os i dag og modtag
​et uforpligtende tilbud

Vi udfører det tømrerarbejde du står og har brug for hjælp til. Send os din opgave allerede i dag.

Eller send din opgave til os på mail:

info@hoejbjerg-toemrer.dk

er du interesseret?

Kontakt os og modtag et ​uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: (+45) 8171 1077

eller skriv en mail til info@hoejbjerg-toemrer.dk

Højbjerg Tømrer

Vallekildevej 110 4534 Hørve

CVR-nummer: 20630744

Læs vores cookiepolitik

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode ved renovering, nybyggeri og instandsættelse. Kontakt os i dag for kompetent tømrerservice og rådgivning.

© 2023 Højbjerg Tømrer. Alle rettigheder forbeholdes.