Professionel tilbygning til hus tilbydes

Drømmer du om flere kvadratmeter til huset?

Går du og drømmer om en tilbygning til hus, og leder du i den forbindelse efter en professionel og erfaren tømrer, som kan få dine drømme til at gå i opfyldelse? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Højbjerg Tømrer udfører vi tilbygning til hus for private- og erhvervskunder.

Vi holder til i Hørve i Odsherred, men vi har gennem tiden hjulpet kunder fra bl.a. Roskilde, Sorø og Holbæk med tilbygning af hus. Bor du længere væk, og har brug for vores hjælp, så kører vi gerne de ekstra kilometer.

Mange års erfaring og kvalitetsbevidst arbejde

Vi har mere end 25 års erfaring inden for tømrerbranchen, så du kan derfor trygt overlade din opgave til os. Vi ligger altid stor vægt på bæredygtighed, og ikke mindst høj kvalitet, så vores kunder får et resultat, som vil glæde dem mange år ud i fremtiden.

Hvis du ikke ønsker en tilbygning til hus, men en ombygning, så kan vi også hjælpe dig. Vores tømrer har hænderne skrue godt på, og kan derfor klare alt fra en ombygning til opbygning af en træterrasse.

Derover har vi også fokus på den gode dialog - fra start til slut. God kommunikation er nemlig vejen til et godt samarbejde, og den bedste måde til at sikre, at du får lige præcis det resultat du drømmer om.

Hør mere om tilbygning til hus her

Skal vi hjælpe dig med din tilbygning til hus? Hvis ja, så er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud og pris på din opgave, så ring eller send en e-mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Uanset om du har brug for vores hjælp til en ombygning, ny garage eller udestue, så er vi altid klar til at hjælpe dig med at få dine byggedrømme til at gå i opfyldelse.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

indhent et tilbud

Kontakt os i dag og modtag
​et uforpligtende tilbud

Vi udfører det tømrerarbejde du står og har brug for hjælp til. Send os din opgave allerede i dag.

Eller send din opgave til os på mail:

info@hoejbjerg-toemrer.dk

er du interesseret?

Kontakt os og modtag et ​uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: (+45) 8171 1077

eller skriv en mail til info@hoejbjerg-toemrer.dk

Højbjerg Tømrer

Vallekildevej 110 4534 Hørve

CVR-nummer: 20630744

Læs vores cookiepolitik

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode ved renovering, nybyggeri og instandsættelse. Kontakt os i dag for kompetent tømrerservice og rådgivning.

© 2023 Højbjerg Tømrer. Alle rettigheder forbeholdes.