Professionel opbygning af træterrasse

Nyd de varme sommerdage på din terrasse

Drømmer du om en ny træterrasse til dit hus eller sommerhus? Et sted at tilbringe de varme sommerdage og holde grillfester på de lune aftener? Så lad os bygge den for dig.

Her kan du nemlig være sikker på en opbygning af træterrasse af højeste kvalitet. Ved Højbjerg Tømrer er kvalitet og god kommunikation nemlig altid i fokus, og med vores mere end 25 års erfaring kan du være sikker på et smukt udført arbejde. Vi har tilfredse kunder fra hele Odsherred samt Holbæk, Roskilde og Sorø, men kører også med glæde ud til resten af Vestsjælland. Giv os derfor et opkald allerede i dag – så klarer vi resten.

En miljøbevidst træterrasse

Her hos Højbjerg Tømrer har vi stort fokus på bæredygtighed, og vi tilbyder derfor adskillige miljøbevidste muligheder for en opbygning af træterrasse. En træterrasse af bambus er f.eks. ikke kun utrolig bæredygtig i produktion men også i holdbarhed. Bambus kan nemlig holde i over 25 år, og du kan derfor se frem til at nyde din nye bambusterrasse i rigtig mange år.

Hvis bambus ikke er noget for dig, tilbyder vi selvfølgelig også andre miljøbevidste træsorter. Sammen skal vi nok finde den helt rigtige til din drømmeterrasse.

Få et tilbud på opbygning af træterrasse

Giv os derfor et opkald allerede i dag med en beskrivelse af opgaven, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et billigt og uforpligtende tilbud på en opbygning af træterrasse.

Slip for arbejdet og nyd resultatet af din nye terrasse.

indhent et tilbud

Kontakt os i dag og modtag
​et uforpligtende tilbud

Vi udfører det tømrerarbejde du står og har brug for hjælp til. Send os din opgave allerede i dag.

Eller send din opgave til os på mail:

info@hoejbjerg-toemrer.dk

er du interesseret?

Kontakt os og modtag et ​uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: (+45) 8171 1077

eller skriv en mail til info@hoejbjerg-toemrer.dk

Højbjerg Tømrer

Vallekildevej 110 4534 Hørve

CVR-nummer: 20630744

Læs vores cookiepolitik

Vores mangeårige erfaring inden for tømrer og snedkerfaget kommer dig til gode ved renovering, nybyggeri og instandsættelse. Kontakt os i dag for kompetent tømrerservice og rådgivning.

© 2023 Højbjerg Tømrer. Alle rettigheder forbeholdes.